Aequo – серед переможців конкурсу «Партнерство заради сталого розвитку – 2023»

19 Жовтня 2023

Aequo – серед переможців конкурсу «Партнерство заради сталого розвитку – 2023».

Це – щорічний міжнародний конкурс, у рамках якого Глобальний договір ООН в Україні нагороджує найкращі проєкти, реалізовані у партнерстві між бізнесом, державним та громадським секторами, спрямованими на досягнення Цілей сталого розвитку (ЦСР), захисту навколишнього середовища, вирішення соціальних викликів та сприянню миру. В рамках програми було представлено 160 кейсів із 13 країн (України, Великої Британії, Франції, Німеччини, Швейцарії, Швеції, Фінляндії, Хорватії, Польщі, Грузії, Румунії, Болгарії та Туреччини) у 5 категоріях: «Суспільство», «Планета», «Економічний розвиток»» та «Воїни світла».

Цьогорічну церемонію було присвячено партнерству – ключовому двигуну сталого відновлення України. Також на заході було проведено експертну дискусію щодо гуманітарних викликів і важливості міжнародної підтримки задля економічної та соціальної стабілізації країни.

Aequo було відзначено за її внесок до проєкту, який вона реалізовує із Superhumans, всеукраїнським інноваційним медичним центром для українців зі складними воєнними травмами. Цей проєкт став переможцем у номінації «Воїни світла». Нагадаємо, Aequo надає Superhumans юридичні на умовах pro bono із травня 2023 року.

«Ми щиро вдячні Superhumans за цю неймовірну можливість узяти участь у проєкті, головною метою якого є подарувати українцям те життя супергероїв, на яке вони заслуговують.

В Aequo ми високо цінуємо наше тривале партнерство з Глобальним договором ООН, яке від самого початку продемонструвало синергію спільних дій задля досягнення кращого майбутнього», – зазначив Михайло Лукашенко, партнер фірми.

Нагадаємо, 10 жовтня Aequo представила свій Звіт зі сталого розвитку, в якому продемонструвала досягнення в ESG сфері за 2022-2023 роки та ініціативи, спрямовані на відновлення України. Ознайомитися зі Звітом можна за цим посиланням.